Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2022.07.05., kedd - Emese,Sarolta

Ingyenes WiFi Zalalövőn

 

Hirdetmény!

 

Zalalövő Város Önkormányzata sikeresen pályázott az Európai Unió által kiírt WiFi4EU elnevezésű pályázatra. A pályázat célja, hogy a közösségi élet legfőbb színterein, így például parkokban, a köztereken vezeték nélküli internet-kapcsolati pontok létesüljenek Európa szerte. Ennek keretében az önkormányzat a TARR Kft. megbízásával a város 6 pontján létesített nyilvános és nyílt wifi hotspotokat különböző közösségi kültéri helyszíneken (lásd: mellékelt lefedettségi térkép). A zalalövőiek városszerte mostantól ingyenesen férhetnek hozzá a világhálóhoz.

Az eszközök az alábbi helyszíneken találhatók a feltüntetett maximális sávszéleségekkel:

 

 1. helyszín: Zalalövő, Szabadság tér 1., központi park: 35 Mb/s
 2. helyszín: Zalalövő, Deák utca, fitness park: 30 Mb/s
 3. helyszín: Zalalövő, szabadidő park/játszótér: 35 Mb/s
 4. helyszín: Zalalövő, Borostyán-tó, strand: 30 Mb/s
 5. helyszín: Zalalövő, Petőfi u. 6-8., sportpálya: 30 Mb/s
 6. helyszín: Zalalövő, Jókai u. 9., futballpálya: 30 Mb/s

 

Az optimális lefedettség eléréséhez szükséges a tiszta optikai rálátás. Minőségben, valamint jelszintben csökkenést okozhatnak különböző tereptárgyak, növényzet, fák, épületek, melyek akadályozhatják vagy mérsékelhetik a jelszint terjedésének útját.

 

A WiFi4EU névre keresztelt hálózatra okostelefonjával vagy más wifi csatlakozásra képes eszközével bárki könnyedén tud csatlakozni:

 • Nyissa meg telefonján a „Beállítások” ikont
 • Keresse meg a Wi-Fi csatlakozási lehetőséget
 • Kapcsolja be a wifit eszközén
 • Válassza ki a felkínált lehetőségek közül a WiFi4EU hálózatot. A hálózatra csatlakozáshoz jelszóra nincs szükség, egy adatvédelmi szabályzatot kell csak elfogadni az első kapcsolódás esetében, majd a koppintson a „Belépés” gombra.
 • A sikeres csatlakozás után a hálózat neve alatt a „Csatlakozva” szöveg jelenik meg, és a hálózat onnantól „Mentett” állapotúvá válik, ami bármelyik olyan zalalövői helyszínen, ahol kiépített wifi hálózat van és az eszköz a közelben van bekapcsolt Wi-Fi-vel, az eszköz automatikusan csatlakozni fog.

 

Kellemes böngészést kíván Zalalövő Város Önkormányzata

az Európai Bizottság támogatásával!

 

 

 

 

 

 

 

Zalalövő, 2019. december 16.

 

Tisztelettel:

Gyarmati Antal

  polgármester