ZALALÖVŐ.HU

VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2019.09.18., szerda - Diána

Hirdetmény Nyári Diákmunka

HIRDETMÉNY

 

2019. évben is megvalósításra kerül a „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci program.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. augusztus 1-től augusztus 31-ig lehetőség nyílik még 4-6 fő diákot foglalkoztatni a fenti program keretein belül. Felhívjuk a figyelmüket a rövid jelentkezési határidőre, illetve arra, hogy csak azok a diákok jelentkezhetnek, akik eddig még nem voltak foglalkoztatva idén!

Néhány tudnivaló a támogatásról:

Foglalkoztató:         - önkormányzatok,

      - önkormányzati fenntartású –önkormányzati alaptevékenységet végző-intézmények

Foglalkoztatott:     - 16-25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok ( 16 éves az a diák, aki a tényleges foglalkoztatáskor már betöltötte a 16. életévét), akik

         - közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket, és

         - foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

Támogatás időtartama: max 1 hónap/fő

 

Munkaidő: 6 órás munkaviszony (Br. bér: 111.750 Ft/hó)

Jelentkezéseteket várjuk:

2019.07.22-éig (hétfő) 16 óráig

 

Telefon: +36-30/330-5187

 

E-mail: zsido.mirjam@zalalovo.hu

 

A nyári munkához regisztráció szükséges, melyet Zalaegerszegi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (8900 Zalaegerszeg Mártírok útja 42-44.) folyamatosan meg lehet megtenni.

 

 

A közvetítést kérőként történő regisztrációhoz a diáknak személyes okmányaival (személyigazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adókártya), legmagasabb (befejezett) iskolai végzettséget tanúsító bizonyítvány, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen (18 év alatti személy regisztrációjához nem szükséges a gondviselő jelenléte, de a munkaszerződés megkötéséhez már szükséges a törvényes képviselő hozzájárulása!!)

 

Várunk benneteket!

 

Pintér Antal

polgármester