Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2024.07.23., kedd - Lenke

Kettő üzlet bezár, kettő nyílik Zalalövőn

Az elmúlt napokban élénken foglalkoztatja a helyi közvéleményt a zalalövői élelmiszerüzletek sorsa. Az elterjedt téves információk tisztázása érdekében az épülő új üzlet, a FEZO és a JÓÁR üzletek épületének új tulajdonosával, Kistüttősi Gyula vállalkozóval készült riportot láthatják az alábbi linken, mely a helyi televízióban is adásba kerül. E témában ő illetékes nyilatkozni.

A riportból kiderül, hogy a két fent említett üzlet bezár, viszont nyílik helyettük kettő. Az egyik a Bajcsy utcában, a másik pedig a jelenlegi JÓÁR üzlet épületében. Így Zalalövőn az ellátás továbbra is biztosított az eddiginél magasabb szinten. A JÓÁR helyén élelmiszerüzlet nyílik, az újonnan épülő üzlet alkalmas lesz arra is, hogy a nagyobb bevásárlásainkat ott megoldjuk, a FEZO épületében pedig lehetőséget biztosít a Zalalövőn hiányzó szolgáltatásoknak. A város és környéke lakosainak így az ellátásban színvonal emelkedést hoz. A bezáró üzletek dolgozóinak lehetőségük van az újonnan nyíló üzletekben munkát vállalni, így a foglalkoztatásuk biztosított lesz.

A következő időszakban az üzletek átstruktúrálódása következtében nem csak az említett kereskedelmi egységek nyújtanak a mai kor kívánalmainak megfelelő színvonalas szolgáltatást, hanem remélem a városközpontban lévő kereskedelmi egységek ingatlantulajdonosaira is serkentőleg hat, hogy városközpontunk is szebb, rendezettebb képet mutasson!

Kérem, szíveskedjenek a riportot megtekinteni!

Gyarmati Antal
polgármester