Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2024.07.17., szerda - Endre, Elek

Közvilágítás Hibabejelentő

Hirdetmény!

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. január 28-án Zalalövő Város Önkormányzata Zalalövő közigazgatási területén közvilágítás korszerűsítést hajtott végre. A lámpatestek üzemeltetését, karbantartását és az esetleges meghibásodások javítását a beruházó cég végzi. A hibák bejelentését az erre a célra létrehozott internetes hibabejelentő rendszer látja el, amelyen keresztül a lakosság is bejelentést tehet közvilágítási problémákról. Az internetes elérhetőség lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalkozó azonnal, on-line módon értesüljön a felmerülő hibákról.

A portál elérhetősége: https://kozvilhiba.hu/hibabejelentes

A közvetlen lakossági hibabejelentést ezentúl megtalálhatják városunk honlapján is a http://www.zalalovo.hu/zalalovo/kozvilagitas-lakossagi-hibabejelentes weboldalon a „KOVIKA közvilágítás karbantartás” megnevezésű felirat alatt, továbbá egy felhasználói kézikönyv is segítséget nyújt a hibabejelentő rendszer használatához.

Kérem, hogy ha közvilágítási problémát észlelnek a településen vegyék igénybe az internetes hibabejelentőt vagy értesítsék az önkormányzati hivatal településüzemeltetési osztályát a +3630/330-5187 vagy a +3630/267-2775 telefonszámok egyikén.

 

Zalalövő, 2021. február 4.

 

                                                         Tisztelettel:

 

                                                                                                      Gyarmati Antal

                                                                                                        polgármester