Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2023.10.04., szerda - Ferenc

KSH - Munkaerő felmérés

Zalalövői Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője
8999 Zalalövő, Szabadság tér 1.
Tel.: 92/571-032, 06-20/9292793
e-mail: jegyzo@zalalovo.hu

 


Tisztelt Lakosság!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (a továbbiakban: KSH) Zalalövő településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint, „Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei” témakörben.

Az összeírási munkát a KSH megbízásából fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezők végzik. Az adatszolgáltatóknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, valamint egyes adatgyűjtések esetében weben történő önkitöltés is alkalmazható.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik.

A kapott adatokat a KSH a jogszabályi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban teszik közzé.

A KSH az adatszolgáltatással kapcsolatban munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu e-mail címen ad további tájékoztatást.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Az adatgyűjtés fontosságára tekintettel kérem, a Tisztelt Lakosságot, hogy együttműködésükkel szíveskedjenek segíteni a kérdezők munkáját.

 

Zalalövő, 2023. február 20.

                                                                                 Kovács Ildikó

                                                                                      jegyző