Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2023.10.04., szerda - Ferenc

Felújított Kormányablak átadása

Okmányirodából Kormányablak

 

2022. január 12-én került sor a Zala Megyei Kormányhivatal beruházásában elkészült Kormányablak ünnepélyes átadására, mely a korábbi okmányiroda helyén a Zalalövői Közös Önkormányzati Hivatal épületében került kialakításra.

A rendezvényen részt vett Dr. György István a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott asszony, Dr. Pál Attila a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Kocka Csaba a Zalaegerszegi Járási Hivatal hivatalvezetője, Páli Zoltán zalalövői plébános atya, valamint Gyarmati Antal, Zalalövő polgármestere.

Dr. György István úr ünnepi beszédében hangsúlyozta a közigazgatás átalakítását célzó program eredményeit, melynek keretében Zalalövőn megnyílhat a megye 10. Kormányablaka. A jelenlévőket köszöntötte Vigh László úr, valamint Gyarmati Antal. Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott asszony Galambos Istvántól, a kivitelező Galambosbau Kft. vezetőjétől vette át a Kormányablak jelképes kulcsát, köszöntőjében hangsúlyozta annak jelentőségét, hogy a beruházás eredményeként ugyanaz a szolgáltatás érhető el Zalalövőn, mint bármely más Kormányablakban, valamint köszönetet mondott a helyi Önkormányzatnak a példás együttműködésért. Páli Zoltán plébános atya megáldotta a létesítményt, továbbá közreműködött Radics Petra a Zalalövői Általános Iskola 8. osztályos tanulója alkalomhoz illő, Csézy: Ez az otthonunk c. dalával.

A Kormányablak 2022. január 11-től új ügyfélfogadási rend szerint várja az ügyfeleket:

Hétfő - Csütürtök: 8.00 - 15.00
Péntek: 8.00 - 12.00