Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2024.07.23., kedd - Lenke

Karácsonyi jókívánság!

Karácsony közeledtével melegség tölti el szívünket, egy-egy pillanatra megállunk a rohanó világban és számvetést készítünk az elmúlt évről.

Felidézzük a legszebb pillanatokat és minden szépséget, jóságot elraktározunk a lelkünkbe, hogy ebből meríthessünk erőt az elkövetkező új év napjaira is.

A Karácsony már időtlen idők óta a szeretet ünnepe, a boldogság, a meghittség napja. A Karácsony mindent és mindenkit megváltoztat. Jobban vágyunk a csendre, a nyugalomra, visszatérünk azokhoz az értékekhez, amelyek a hétköznapok rohanásában időnként a háttérbe szorulnak. Jobban figyelünk családunkra, barátainkra, embertársainkra. Ügyeljünk arra, hogy a szeretet lángja ne csak néhány napig, az ünnep idején éljen a szívünkben, hanem a hétköznapokon is megmaradjon az izzása.

Az ajándékozás és az ünnepi készülődés izgalma csodálatos, azonban ezen az ünnepen mégis a szereteten van a fő hangsúly, azokon a meghitt pillanatokon, melyeket szeretteinkkel együtt tölthetünk el. Az ünnep hangulatában a másik emberre figyelünk és arra gondolunk, hogy mit nyújthatnánk szeretteinknek, azoknak, akik fontosak számunkra. Ez a mi legemberibb értékünk.

Legyen ez így valamennyi családban, legyen a karácsony a szeretet igazi ünnepe, gyermekeinkkel, testvéreinkkel, szüleinkkel töltsünk minél több időt, játszva, beszélgetve, élvezve az együtt töltött idő minden pillanatát.

Zalalövő Város Önkormányzatának nevében kívánok Wass Albert szavaival a nehéz idők ellenére is mindenkinek békés, boldog, élményekben gazdag szent karácsonyi ünnepeket és egészségben töltött, sikerekben és eredményekben bővelkedő új esztendőt!

Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!

Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek
hogy emberek lehessetek!

/Wass Albert/

Gyarmati Antal
Zalalövő Város polgármestere