INGYENES lakossági LED-csere program! Meghosszabbítva 2023. júnis 15-ig!

Tisztelt Zalalövői Lakosok! A megnövekvő energiárak miatt fokozott jelentősége van, hogy a háztartásokban mennyi energiát tudunk megtakarítani. Önkormányzatunk az alábbi akcióval segítséget kíván nyújtani a Önöknek, hogy hagyományos izzóit, korszerű, energiatakarékos izzókra cserélje minden költség nélkül! Kérem éljenek a lehetőséggel!

INGYENES lakossági LED-csereprogram!
Zalalövő Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából!


Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!
A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti. Weboldalunkon - https://ledcsere.hu/ - található kalkulátorunk segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban.

 

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?
A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

 

FONTOS! A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Zalalövőt jelölje be!


A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló emailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

A programba 2023. június 15-ig lehet regisztrálni: www.ledcsere.hu

A regisztrációhoz szükséges adatok:

   Ledcsere felhívás