Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2024.02.26., hétfő - Géza, Vanda

Zalalövő város településfejlesztési koncepciója

Tisztelt Lakosok, Véleményező Partnerek!

 

Zalalövő Város Önkormányzata 2021. március 11-én döntött a településrendezési tervek felülvizsgálatáról. A településrendezési terv módosításának eljárása a záró szakaszba érkezett. A módosítás során szükségessé vált a településfejlesztési koncepció módosítása is, mely a véleményezési szakaszban derült ki. A településfejlesztési koncepció módosítása a város központjában álló templom mögötti tömb szabályozásának módosítása miatt szükséges.

A módosított településfejlesztési koncepció a www.zalalovo.hu honlapra kattintva elérhető, valamint a Polgármesteri Hivatalban nyomtatott formában megtekinthető.  

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 11/2017. (VI.22.) önkormányzati rendeletnek megfelelően kérem, hogy véleményezzék a módosított településfejlesztési koncepciót. A módosított településfejlesztési koncepció véleményezésére lakossági fórumot hívunk össze 2023. április 6-án 8 órára, a zalalövői Polgármesteri Hivatal földszint, házasságkötő terembe.

A tervezettel kapcsolatos észrevételek közlésére 2023. április 14-án, 8 óráig van mód a Zalalövői Polgármesteri Hivatalban személyesen, postai úton Zalalövő Város polgármesterének címezve a 8999 Zalalövő, Szabadság tér 1. szám alatti címre vagy elektronikus úton az pmhivatal@zalalovo.hu e-mail címre, Zalalövő Város polgármesterének címzett e-mail üzenet formájában.

Segítő együttműködésüket előre is köszönöm!

 

Zalalövő, 2023. március 27.

 

Gyarmati Antal

polgármester

Zalalövő város településfejlesztési koncepciója - letöltés