Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2024.06.15., szombat - Jolán, Vid

Berkenyés Vendégház

 

 

A Berkenyés Kuckó Zalalövőn Göcsej csücskében az Őrség kapujában várja 7 fő+ 2 pótággyal 80 m2 en várja vendégeit.
 

Ideális pihenési lehetőség, a csendet és nyugalmat kedvelőknek, kültéri hideg vizes medencével.
 

A Berkenyés Kuckó a város központjától 500 m re, az Őrségi Nemzeti Park központjától, Őriszentpétertől 13 km-re,a Szalafői bölényrezervátumtól 20 km-re található. A Zalalövői Borostyán-tó (1500m) strandolási és horgászati lehetőséget nyújt.
A teljes vendégházat a vendégek rendelkezésére bocsájtjuk, a tulajdonos nem lakik ott.
Amennyiben aznapra szeretne valaki szállást, kérjük 2-3 órával előbb telefonáljon a szállásra, és ne a kapuból szóljon, hogy jönne. Senkit nem szeretnénk elküldeni, de télen temperáló fűtés megy és idő kell a ház felfűtéséhez, a megértésüket megköszönjük! A vendégházban vezeték nélküli internet (WIFI) vételi lehetőség van ,mely szolgáltatást az árak tartalmazzák. A ház egy szintes, 3 szoba, nappali, konyha két fürdőszoba található, kiválóan alkalmas családok vagy baráti társaságok rendezvényeinek megtartására. Mindig csak egy helyről érkező vendég számára adjuk ki, a járványveszély miatt.
Folyamatosan bővülő gyógynövénykertünkben jelenleg 14 féle menta és még sok más gyógynövény megismerésére van lehetőség gyógynövényalkalmazási szakmérnök segítségével.

A Berkenyés Kuckó boltunkban a gyógynövényeink teljes választékát megtalálják, szörp, lekvár, sajt, szirup, tea, krémek formájában.
Mindhárom SZÉP kártyát is elfogadjuk, bankkártyás fizetés is lehetséges.
Kerékpár kölcsönzés írásbeli előzetes egyeztetés alapján 3000 .- Ft/ nap
Ingyenes szóda használat van, elfogy, cseréljük.
A bográcsozáshoz a tüzifát, és eszközöket ingyenesen biztosítjuk. Fűtési szezonban tüzifa biztosított.
A szálláshelyen fűtési lehetőség van, cserépkályha és elektromos fűtés formájában. A fűtési díj 5.000.- Ft -10.000.- Ft ig terjedhet igénybevétel esetén naponta az igénybe vett helyiségek arányában.

További információ: https://zalaivendeghaz.hu/vendeghaz/