Önkormányzati Hivatali Portál

Zalalövo címere
ZALALÖVŐ.HU VÁROS HIVATALOS HONLAPJA

NAPTÁR

2024.06.15., szombat - Jolán, Vid

Felhívás

1. variáció

2. variáció

3. variáció

4. variáció

Ezúton tudatjuk a lakosággal, hogy önkormányzatunk Zalamindszent településrészének ravatalozóját is szeretné felújítani az idei esztendőben. Több tényező is akadályozta az eredeti elképzelések szerinti tervezést és a majdani kivitelezést. Hosszú egyeztetési folyamaton vagyunk túl, elkészültek a látványtervek, melyeket szeretnénk véleményeztetni mindazokkal, akik bármely kötődésük révén a Mindszenthez való ragaszkodásukat és felelős gondolkodásukat a jelzett nemes ügy érdekében is hajlandók kifejezni és megosztani velünk. Közreadjuk azt a négy átépítési variációt, amelyeket kérnénk mérlegelni, értékelni és ki-ki a számára kedves, rokonszenves formát választhatja a leginkább megvalósítandók közé.

Célunk természetesen az, hogy a legtöbb támogatást elérő terv valósuljon meg. Az, amely a legszélesebb körben elnyerte a véleményüket kinyilvánítók tetszését és esztétikai igényükkel legteljesebb összhangban van.

Ebben bízva kérjük, hogy a felhívásunkhoz csatolt négy látványtervet rangsorolni szíveskedjenek, ezért a sorszámozásuk szerint csak az Önök által legalkalmasabbnak ítélt variációra szavazzanak. Mindazok véleményére kíváncsiak vagyunk, akik akár helybeliként, akár elszármazottként, vagy csupán az elképzeléseinek minél szélesebb körű döntését segíteni akarván tudatja velünk saját szavazatát.

A szavazatokat 2017. február 28. napig várjuk a város honlapján, vagy a Közös Önkormányzati Hivatalba is el lehet juttatni személyesen illetve postai úton. Ezt követően összesítjük azokat és az eredményről tájékoztatjuk a közvéleményt.

Közreműködésüket és közösen gondolkodásukat, véleménynyilvánításukat ezúton is köszönjük!